Help! I've been coding a program in VS 2010 But It will not work!
I've Attached the files.
Here is the source code.
Code:
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim Jane As Integer
Dim Charlie As Integer
Dim Steve As Integer
Dim Eddie As Integer
Select Case (TextBox1.Text)
Case (Jane)
Label6.Text = "Chicken"
Label7.Text = "Lime Green"
Label8.Text = "29"
Label9.Text = "I love my life! ☺"
Case (Charlie)
Label6.Text = "Pizza Hut Food"
Label7.Text = "Red / Pink"
Label8.Text = "84"
Label9.Text = "MAW rocks! ☺"
Case (Steve)
Label6.Text = "Bacon Sandwich"
Label7.Text = "Red"
Label8.Text = "3"
Label9.Text = "Harts ♥ Forever!"
Case (Eddie)
Label6.Text = "Edam Cheese"
Label7.Text = "Turquoise"
Label8.Text = "32"
Label9.Text = "If it's not broken, fix it until it is!"
Case Else
MsgBox("Oops! I Dunno That Name!", 99, "Aw, Snap!")
End Select
End Sub
Private Sub Label1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label1.Click
End Sub
Private Sub Label2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label2.Click
End Sub
Private Sub Label3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label3.Click
End Sub
Private Sub Label4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label4.Click
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
End Sub
End Class
Oh, P.S. I want to enter a name in a textbox and it to show fav. food, number, colour, and to show an extra comment! Any help would REALLY be apppreciated!
vb Code:
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Dim Jane As Integer
Dim Charlie As Integer
Dim Steve As Integer
Dim Eddie As Integer
Select Case (TextBox1.Text)
Case (Jane)
Label6.Text = "Chicken"
Label7.Text = "Lime Green"
Label8.Text = "29"
Label9.Text = "I love my life! ☺"
Case (Charlie)
Label6.Text = "Pizza Hut Food"
Label7.Text = "Red / Pink"
Label8.Text = "84"
Label9.Text = "MAW rocks! ☺"
Case (Steve)
Label6.Text = "Bacon Sandwich"
Label7.Text = "Red"
Label8.Text = "3"
Label9.Text = "Harts ♥ Forever!"
Case (Eddie)
Label6.Text = "Edam Cheese"
Label7.Text = "Turquoise"
Label8.Text = "32"
Label9.Text = "If it's not broken, fix it until it is!"
Case Else
MsgBox("Oops! I Dunno That Name!", 99, "Aw, Snap!")
End Select
End Sub
Private Sub Label1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label1.Click
End Sub
Private Sub Label2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label2.Click
End Sub
Private Sub Label3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label3.Click
End Sub
Private Sub Label4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Label4.Click
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
VB is expecting a variable called "Eddie". What you are supposed to do is, you have to enclose that with double quotes to make VB understand that it is not a variable, but a string:
Code:
Case "Eddie"
Similarly, you have to change the other case statements too.
If my post was helpful to you, then express your gratitude using Rate this Post.
And if your problem is SOLVED, then please Mark the Thread as RESOLVED (see it in action - video) My system: AMD FX 6100, Gigabyte Motherboard, 8 GB Crossair Vengance, Cooler Master 450W Thunder PSU, 1.4 TB HDD, 18.5" TFT(Wide), Antec V1 Cabinet Social Group:VBForums - Developers from India