Hi
I am working on vb.net.
I am facing problem when i update the record which i changed in the Textbox on the runtime.
My Code as follows:
Please solve this......Code:Private Sub btnPersonalcontact_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnPersonalcontact.Click Dim contact As dbContactsDataSet.tblContactsRow contact = DbContactsDataSet.tblContacts.NewtblContactsRow With contact .ContactMedium = Me.cmbpersonal1.Text .ContactNumber = Me.txtperson1.Text .IDType = Me.duppersonal1.Text End With For i = 0 To DbContactsDataSet.tblContacts.Rows.Count - 1 If Me.txtperson1.Text = DbContactsDataSet.tblContacts.Rows(i).Item(2) Then If Not Me.cmbpersonal1.Text = DbContactsDataSet.tblContacts.Rows(i).Item(1) Then DbContactsDataSet.tblContacts.Rows(i).Item(1) = Me.cmbpersonal1.Text MsgBox("Record Updated") GoTo 2 End If MsgBox("Sorry Contact already saved !!") Exit Sub Else GoTo 1 End If 1: Next i DbContactsDataSet.tblContacts.Rows.Add(contact) 2: DbContactsDataSet.EndInit() TblContactsTableAdapter.Update(DbContactsDataSet.tblContacts) Me.TableAdapterManager.UpdateAll(DbContactsDataSet) MsgBox("Contact Saved") End Sub
I am not understanding what is that error??
"Concurrency violation: the UpdateCommand affected 0 of the expected 1 records"

Reply With Quote