I am using vs 2005 compact framework. For the life of me I could not remember what order the form's methods go. I am trying to make an array of forms so that users can move back and forward using shortcut keys....anyways here is the code I ran:
Code:
Private Sub FrmMain_Activated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Activated
        MsgBox("Activated")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Click
        MsgBox("Click")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Closed(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Closed
        MsgBox("Closed")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Closing(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles MyBase.Closing
        MsgBox("Closing")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Deactivate(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Deactivate
        MsgBox("Deactivate")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Disposed(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Disposed
        MsgBox("Disposed")
    End Sub

Private Sub FrmMain_DoubleClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.DoubleClick
        MsgBox("DoubleClick")
    End Sub

Private Sub FrmMain_EnabledChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.EnabledChanged
        MsgBox("EnabledChanged")
    End Sub

Private Sub FrmMain_GotFocus(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.GotFocus
        MsgBox("GotFocus")
    End Sub

Private Sub FrmMain_HandleCreated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.HandleCreated
        MsgBox("HandleCreated")
    End Sub

Private Sub FrmMain_HandleDestroyed(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.HandleDestroyed
        MsgBox("HandleDestroyed")
    End Sub

Private Sub FrmMain_HelpRequested(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.HelpEventArgs) Handles MyBase.HelpRequested
        MsgBox("HelpRequested")
    End Sub

Private Sub FrmMain_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown
        MsgBox("KeyDown")
    End Sub

Private Sub FrmMain_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles MyBase.KeyPress
        MsgBox("KeyPress")
    End Sub

Private Sub FrmMain_KeyUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyUp

End Sub

Public Sub FrmMain_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
        MsgBox("Load")

'Set/Show UserName that Logged In
        UserLabel.Text = "Main Menu: " + GV.UserName
    End Sub

Private Sub FrmMain_LostFocus(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.LostFocus

End Sub

Private Sub FrmMain_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles MyBase.Paint
        MsgBox("Paint")
    End Sub

Private Sub FrmMain_ParentChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.ParentChanged
        MsgBox("ParentChanged")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Resize(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Resize
        MsgBox("Resize")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Validated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Validated
        MsgBox("Validated")
    End Sub

Private Sub FrmMain_Validating(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles MyBase.Validating
        MsgBox("Validating")
    End Sub
End Class
After running the program as is, I got a stackoverflowexception on FrmMain_Activated. Any ideas why???

Thanks,

D