Results 1 to 14 of 14

Thread: Something UP?

  1. #1

    Thread Starter
    PowerPoster SamOscarBrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NC, USA
    Posts
    9,212

    Something UP?

    When I go to Edit a Post this afternoon, (it's 4:19 NYC time), the post does not show up.

    Tried Chrome and Edge. First time I've seen this.

    Anyone else experiencing this?
    Sam I am (as well as Confused at times).

  2. #2

    Thread Starter
    PowerPoster SamOscarBrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NC, USA
    Posts
    9,212

    Re: Something UP?

    Tried another computer...seems okay.

    Going to reboot mine.
    Sam I am (as well as Confused at times).

  3. #3

    Thread Starter
    PowerPoster SamOscarBrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NC, USA
    Posts
    9,212

    Re: Something UP?

    I rebooted...same thing. Another computer had some some strange stuff in the post I opened to edit, but at least I could SEE what I had posted earlier.
    Hmmmmm
    Sam I am (as well as Confused at times).

  4. #4

    Thread Starter
    PowerPoster SamOscarBrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NC, USA
    Posts
    9,212

    Re: Something UP?

    test
    Sam I am (as well as Confused at times).

  5. #5

    Thread Starter
    PowerPoster SamOscarBrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NC, USA
    Posts
    9,212

    Re: Something UP?

    Not Sure if anyone can see these two images...one shows something about DELETING THE POST...this is on my main computer (Win10)
    The other, starts off 'normally', with Reason For Editing. On THAT computer, I can see the post, but on this one (main) I cannot.

    I am typing this on my main computer (Advanced Screen) and it shows at the bottom the two attachments (When I tried to upload them, It didn't show me the normal way to do it.
    (Select Inline, etc).

    This has me concerned. (and I did reboot my system).
    Attached Images Attached Images   
    Last edited by SamOscarBrown; Feb 17th, 2024 at 05:10 PM.
    Sam I am (as well as Confused at times).

  6. #6

  7. #7

    Thread Starter
    PowerPoster SamOscarBrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NC, USA
    Posts
    9,212

    Re: Something UP?

    thx OB1Guess I'll just wait (and pray) and see.
    Sam I am (as well as Confused at times).

  8. #8
    Angel of Code Niya's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    8,654

    Re: Something UP?

    "Replay with Quote" hasn't been working so well for me since last night. I have to double click it and go to the advanced screen to quote a post now. I don't know if this is related to your problem but I suspect it is.
    Treeview with NodeAdded/NodesRemoved events | BlinkLabel control | Calculate Permutations | Object Enums | ComboBox with centered items | .Net Internals article(not mine) | Wizard Control | Understanding Multi-Threading | Simple file compression | Demon Arena

    Copy/move files using Windows Shell | I'm not wanted

    C++ programmers will dismiss you as a cretinous simpleton for your inability to keep track of pointers chained 6 levels deep and Java programmers will pillory you for buying into the evils of Microsoft. Meanwhile C# programmers will get paid just a little bit more than you for writing exactly the same code and VB6 programmers will continue to whitter on about "footprints". - FunkyDexter

    There's just no reason to use garbage like InputBox. - jmcilhinney

    The threads I start are Niya and Olaf free zones. No arguing about the benefits of VB6 over .NET here please. Happiness must reign. - yereverluvinuncleber

  9. #9

    Thread Starter
    PowerPoster SamOscarBrown's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    NC, USA
    Posts
    9,212

    Re: Something UP?

    Sounds like it...thx Niya
    Sam I am (as well as Confused at times).

  10. #10
    Super Moderator Shaggy Hiker's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Idaho
    Posts
    39,142

    Re: Something UP?

    Yeah, I just tried it, and Reply With Quote just sits and spins. Quick reply otherwise is working fine, as far as I can tell.
    My usual boring signature: Nothing

  11. #11
    PowerPoster
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    24,482

    Re: Something UP?

    Is "rate this post" broken too?

  12. #12
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Largo, FL.
    Posts
    1,882

    Re: Something UP?

    Yes, rate this post is not working...

    AND, to the left of rate this post is the TWITTER icon... It was the newer "X" icon... And for the life of me I can't remember what the other icons are? I think FaceBook and Instagram are missing.

  13. #13
    PowerPoster
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7,289

    Re: Something UP?

    Could it be, that a Google-TagManager-script is currently pre-pended to every php-script-response? (just found, that the Zip-downloads are not working for that reason)... https://www.vbforums.com/showthread....=1#post5633110 Olaf

  14. #14
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Largo, FL.
    Posts
    1,882

    Re: Something UP?

    Quote Originally Posted by Schmidt View Post
    Could it be, that a Google-TagManager-script is currently pre-pended to every php-script-response? (just found, that the Zip-downloads are not working for that reason)... https://www.vbforums.com/showthread....=1#post5633110 Olaf
    Tested and confirmed.

    Reported.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width