Results 1 to 4 of 4

Thread: [RESOLVED] Unable to start debugging on web server

  1. #1

    Thread Starter
    Frenzied Member
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,352

    Resolved [RESOLVED] Unable to start debugging on web server

    I was working away just fine on my ASP.NET 2.0 application (Win7 64 bit, IIS 7.5.76) when all of a sudden I get a pesky error message "Unable to start debugging on web server" when I start the app in Visual Studio. The error message (attached) is HTML text and is so long that I can't even get to the bottom of it to see what the punchline is. It happens with debug switched on and off. Any help would be appreciated...

    Name:  error.jpg
Views: 178
Size:  218.1 KB

  2. #2
    King of sapila
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Greece
    Posts
    6,000

    Re: Unable to start debugging on web server

    2 Things.
    First remove the <!-- from the 6th line then restart your computer.
    Edit. Ignore the <!-- , just check that you don't have it on your html. do a restart and if the problem persist provide more details on what you do.
    Last edited by sapator; Nov 13th, 2013 at 09:37 PM.
    .

  3. #3

    Thread Starter
    Frenzied Member
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    1,352

    Re: Unable to start debugging on web server

    I opened up my website in IE and a detailed error enabled me to resolve this by going into my application pool's advanced settings and changing "Managed Pipeline Mode" setting to "Classic".

  4. #4
    ASP.NET Moderator gep13's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    The Granite City
    Posts
    21,963

    Re: [RESOLVED] Unable to start debugging on web server

    This is an interesting one, can't say I have seen that before.

    Thanks for posting back with the solution!

    Gary

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width