Results 1 to 2 of 2

Thread: [RESOLVED] After Upagrading Silverlight from .NET 4 to 4.5 WCF Stopped working

Hybrid View

  1. #1

    Thread Starter
    Fanatic Member vuyiswamb's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    South Africa
    Posts
    830

    Resolved [RESOLVED] After Upagrading Silverlight from .NET 4 to 4.5 WCF Stopped working

    Good Day

    I have a project which was in .NET 4 , i used VS2010 on it. I later opened the Project in VS2012 and Build everything that build well in VS2010 , but it gives me some error relating to accessing the WCF functions. now in .NET 4 , we can create our service and reference it on the SIlverlight project like this

    Code:
     AuditSystem.DataLayer.DataAccessLayerClient business = new AuditSystem.DataLayer.DataAccessLayerClient();
                business.GetAllUsersAsync();
                business.GetAllUsersCompleted += new EventHandler<AuditSystem.DataLayer.GetAllUsersCompletedEventArgs>(business_GetAllUsersCompleted);
    but now in VS2012 this does not look like its possible. After my upgrade to VS2012(4.5) my project does not build

    Can one explain why ?

  2. #2

    Thread Starter
    Fanatic Member vuyiswamb's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    South Africa
    Posts
    830

    Re: After Upagrading Silverlight from .NET 4 to 4.5 WCF Stopped working

    Good Day All



    i got an Error , my proxy was not generated , i saw a warning that says "Custom tool warning: No endpoints compatible with Silverlight 5 were found. " and i did the Following

    Delete the Service reference and did it from scratch and on the Service reference dialog uncheck the part that says

    The 'reuse types in referenced assemblies' check-box

    it was a cause of the problem.



    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width