Results 1 to 6 of 6

Thread: Invalid property value (Error 380) - HELLLPP!

  1. #1

    Thread Starter
    Registered User
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Brazil
    Posts
    144

    Post

    I have an app that works fine but today I installed in a machine (IBM, Win95 with out IE), and I got this error in every window with data input. I installed DCom95, MDAC Vs. 2.1 and IE5 and this error persist.

    Some can suggest me what to do?

    Note:

    I getting bored with Microsoft/ Windows/ Visual Basic! I installed my app as demo in 4 machines, this last week (and today) and I got 4 diferents errors!!!!!

    Some one knows a VBLinux?


    Thanks in advance.
    Jefferson

  2. #2
    Addicted Member
    Join Date
    May 1999
    Location
    Californ-I- A
    Posts
    207

    Post

    Somewhere a variable for a property value was set out of the range for that property. Not looking at the code, couldn't tell ya much more than that ... but run it in the IDE and when that error pops up hit the debug button and the line where the variable is being assigned an invalid value will be highlighted.

  3. #3

    Thread Starter
    Registered User
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Brazil
    Posts
    144

    Post

    MicahCarrick

    I can't install vb on that machine!!!

    Jefferson

  4. #4
    Addicted Member
    Join Date
    May 1999
    Location
    Californ-I- A
    Posts
    207

    Post

    Well, I'd say you'd have to find the problem and recompile the whole thing before installing it on that machine, being that there seems to be an error in the code. But I'm just assuming here. I supppose there could be some other way ... but I don't know.

    Good luck with that

  5. #5
    Former Admin/Moderator MartinLiss's Avatar
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    San Jose, CA
    Posts
    33,175

    Post

    Did you use VB's setup tools or something like InstallShield to create your installation package, or did you just attempt to copy and or register all files "manually"?

    ------------------
    Marty

  6. #6

    Thread Starter
    Registered User
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Brazil
    Posts
    144

    Post

    Thanks MartinLiss! I'll investigate. I guess that this could be the problem.

    Jefferson

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width