Results 1 to 7 of 7

Thread: How Can I to Use appointment ?

  1. #1

    Thread Starter
    Fanatic Member mutley's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sao Paulo - Brazil
    Posts
    707

    Question How Can I to Use appointment ?

    Hi

    I need to use Appointment for a service with a Professional , and I 'm using database access , I need a example below

    In determinate date a professional have this hours

    08:00
    08:30
    09:00
    09:30
    09:45
    .
    .
    .
    18:00

    My ask is : How can I to save the hours used and hours free

    Somebody hava a example ?

  2. #2
    Fanatic Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    South Africa
    Posts
    760

    Re: How Can I to Use appointment ?

    Please could you try explain better, I can barely understand what you are saying (no offence).
    If I helped you out, please consider adding to my reputation!

    -- "The faulty interface lies between the chair and the keyboard" --

    VB6 Programs By Me:
    ** Dictionary, Thesaurus & Rhyme-Generator In One ** WMP Recent Files List Editor ** Pretty Impressive Clock ** Extract Firefox History **

  3. #3
    eltiT resU motsuC Static's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    9,390

    Re: How Can I to Use appointment ?

    if u are using an access db.. just store it all in the tables?

    unless Im not understanding....
    JPnyc rocks!! (Just ask him!)
    If u have your answer please go to the thread tools and click "Mark Thread Resolved"

  4. #4
    Hyperactive Member Bearnerd's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    290

    Re: How Can I to Use appointment ?

    Do you mean you want to save all the hours into a access database? Could you explain the problem in details?

  5. #5

    Thread Starter
    Fanatic Member mutley's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sao Paulo - Brazil
    Posts
    707

    Question Re: How Can I to Use appointment ?

    Sorry, my english is very bad


    I will try :

    The professiona work 08:00 - 18:00hs, and your service each is 30 minutes, then the Clients can Appointment for example 09:30, then I wanted that when other client tried to do apporitment It show me that 09:30 was occuped , but show other hours
    08:00
    08:30
    09:00
    10:00
    ....

  6. #6

    Thread Starter
    Fanatic Member mutley's Avatar
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sao Paulo - Brazil
    Posts
    707

    Re: How Can I to Use appointment ?

    Somebofy know ?

  7. #7
    Super Moderator si_the_geek's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    41,502

    Re: How Can I to Use appointment ?

    This seems similar to this thread (pretty long I'm afraid!). I think reading that may help you.

    If you need any clarification, it's probably best to ask here.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width