Results 1 to 4 of 4

Thread: [RESOLVED] open with data not displaying correctly

  1. #1

    Thread Starter
    I'm about to be a PowerPoster! kleinma's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    NJ - USA (Near NYC)
    Posts
    23,383

    Resolved [RESOLVED] open with data not displaying correctly

    I use INNO setup for my installation, and I have added code to associate a file extension with my app. It all works fine, except in the open with menu item, no text is displayed for my exe...

    I am wondering what registry key is not correct or missing that I don't get the text there.... The icon shows up, and if i click it, it opens my exe passing in the file name as a command line param.. so the only issue is the text not displaying..

    see image:
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Banned randem's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Maui, Hawaii
    Posts
    11,385

    Re: open with data not displaying correctly

    Check in your VBP file and set the File Description in the Project->Properties->Make Section

    That is what VB uses to set that field in the exe.

    The registry key would be HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
    Last edited by randem; Apr 21st, 2006 at 09:58 PM.

  3. #3

    Thread Starter
    I'm about to be a PowerPoster! kleinma's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    NJ - USA (Near NYC)
    Posts
    23,383

    Re: open with data not displaying correctly

    this is a .NET application, so I only have a vbproj file and sln file.. no vbp...

    and all the reg entries are done during INNO installation, and in the AssemblyInfo file (if you are familiar with that in .NET, its similar to the Make Section of a VB6 app) all fields about my app are filled in.

    I will check that reg key though.. perhaps I need to manually set a value during install...

    will post back
    Last edited by kleinma; Apr 22nd, 2006 at 12:10 PM.

  4. #4

    Thread Starter
    I'm about to be a PowerPoster! kleinma's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    NJ - USA (Near NYC)
    Posts
    23,383

    Re: open with data not displaying correctly

    Thanks that regkey was what I needed.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width