Results 1 to 3 of 3

Thread: IIS problem in Windows 2000

  1. #1

    Thread Starter
    Hyperactive Member
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sudbury, Ontario, Canada
    Posts
    274
    I don't know what's going on. I've upgraded to windows 2000 professional, installed IIS and my asp files won't run. I get HTTP 500 - Internal Server Error. I have the web sharing on the folders and I can see html files fine and again no ASP. Can anyone please give me some guidance?

    Thanks in advance,

  2. #2

    Thread Starter
    Hyperactive Member
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sudbury, Ontario, Canada
    Posts
    274
    I can't even get the online IIS help working.

    Please help.

  3. #3
    Frenzied Member monte96's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Somewhere in AZ
    Posts
    1,379
    Make sure your frontpage extensions are installed. Try uninstalling them and re-installing them.

    I've had a similar problem once before...
    oOOo--oOOo
    __/\/\onte96
    oOOo--oOOo
    Senior Programmer/Analyst
    MCP
    monte96_@hotmail.com
    monte96@vbgarage.com


    Your results may vary.. some restrictions may apply.. pricing and participation may vary.. not available in all states.. professional driver closed course..quantities limited..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Click Here to Expand Forum to Full Width