You can also set the .Tag property on the Button then display the HTML based on the .Tag Property.
Code:
Private Sub LinkLabel1_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel1.LinkClicked
Button1.Tag = "a"
End Sub
Private Sub LinkLabel2_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel2.LinkClicked
Button1.Tag = "b"
End Sub
Private Sub LinkLabel3_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel3.LinkClicked
Button1.Tag = "c"
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If Button1.Tag IsNot Nothing Then
Select Case Button1.Tag.ToString
Case "a"
'Show HTML for a
Case "b"
'Show HTML for b
Case "c"
'Show HTML for c
Case Else
MessageBox.Show("Not a valid selection")
End Select
End If
End Sub
The way they were describing in previous posts on using a form level variable is something similar to what is above, see below:
Code:
Public Class Form1
Private LabelClicked As String = "a"
Private Sub LinkLabel1_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel1.LinkClicked
LabelClicked = "a"
End Sub
Private Sub LinkLabel2_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel2.LinkClicked
LabelClicked = "b"
End Sub
Private Sub LinkLabel3_LinkClicked(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs) Handles LinkLabel3.LinkClicked
LabelClicked = "c"
End Sub
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
Select Case LabelClicked
Case "a"
'Show HTML for a
Case "b"
'Show HTML for b
Case "c"
'Show HTML for c
Case Else
MessageBox.Show("Not a valid selection")
End Select
End Sub
End Class
Either way the result is the same. I hope this helps you some!
Good Luck! :wave:
D