Public Class Form1
Inherits System.Windows.Forms.Form
Dim total1 As Integer
Dim total2 As Integer
Private Sub cmd_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmd4.Click
End Sub
Private Sub Button10_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmd2.Click
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
End Sub
Private Sub cmdEquals_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnEquals.Click
total2 = total1 + Val(txtDisplay.Text)
txtDisplay.Text = total2
End Sub
Private Sub cmdPlus_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnPlus.Click
total1 = total1 + Val(txtDisplay.Text)
txtDisplay.Clear()
End Sub
Private Sub btnBkSp_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnBkSp.Click
txtDisplay.Text = Mid(txtDisplay.Text, 1, txtDisplay.Text.Length - 1)
End Sub
Private Sub cmd0_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmd0.Click, cmd1.Click, cmd2.Click, cmd3.Click, cmd4.Click, cmd5.Click, cmd6.Click, cmd7.Click, cmd8.Click, cmd9.Click
txtDisplay.Text = txtDisplay.Text + sender.Text
End Sub
Private Sub btnReset_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnReset.Click
total1 = 0
total2 = 0
txtDisplay.Clear()
End Sub
Private Sub txtDisplay_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles txtDisplay.TextChanged
txtDisplay.TextAlign = HorizontalAlignment.Right
If txtDisplay.Text = "" Then
Me.btnBkSp.Enabled = False
Me.btnPlus.Enabled = False
Else
Me.btnBkSp.Enabled = True
Me.btnPlus.Enabled = True
End If
End Sub
Private Sub btnPoint_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnPoint.Click
End Sub
End Class