dcsimg
Results 1 to 6 of 6

Thread: ReportViewer not working on client machine

  1. #1

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    18

    ReportViewer not working on client machine

    my software worked fine on development machine but when deployed and install on a client machine the reportviewer does not load. How best could i be helped

  2. #2
    .NUT jmcilhinney's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    102,724

    Re: ReportViewer not working on client machine

    Did you deploy the appropriate DLL(s) with your EXE?

  3. #3

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    18

    Re: ReportViewer not working on client machine

    Quote Originally Posted by jmcilhinney View Post
    Did you deploy the appropriate DLL(s) with your EXE?
    Okay, I used reportviewer redistributable 10.0 and visual studio 2013

  4. #4
    .NUT jmcilhinney's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    102,724

    Re: ReportViewer not working on client machine

    I don't really see how that's an answer to my question.

  5. #5

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    18

    Re: ReportViewer not working on client machine

    Quote Originally Posted by jmcilhinney View Post
    Did you deploy the appropriate DLL(s) with your EXE?
    Yes please

  6. #6
    Frenzied Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    VB6 dinosaur land
    Posts
    1,163

    Re: ReportViewer not working on client machine

    Quote Originally Posted by Saint Neaj View Post
    Yes please
    If you deployed the proper DLLs with your exe, what is the exact error message on the client PC?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width