dcsimg
Results 1 to 5 of 5

Thread: [RESOLVED] Messagebox without any text

  1. #1

    Thread Starter
    New Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Resolved [RESOLVED] Messagebox without any text

    Hi,

    I'm working with VB.NET now for years but never had such an issue as this one.
    When creating a Messagebox, its message-box comes up but with no text at all, only the outline, No title, no text in its buttons, completely blank.

    It seems this problem started when updating to the latest version of Visual Studio 2019

    I really can't find where this problem is coming from, the strange thing it's not on every PC when executing the application. Other PC's does NOT show this problem, the message box is showed perfectly fine.

    Who knows what the reason is of this strange looking Messagebox?

    I'm using visual studio 2019 most recent version Win.10 and using .NET 4.6 Framework
    Last edited by DaRuud; Jul 19th, 2019 at 07:40 AM.

  2. #2

    Thread Starter
    New Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Re: Messagebox without any text

    Please see here its picture

    Name:  0.746.jpg
Views: 89
Size:  17.9 KB

  3. #3
    Super Moderator Shaggy Hiker's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Idaho
    Posts
    33,991

    Re: Messagebox without any text

    Does it work? I assume that button would dismiss the form, so does clicking it dismiss the form?

    If it does dismiss the form, then it appears that the form is fully created, just not drawn right. If it doesn't dismiss the form, then I'd expect that something is hanging up while displaying the form.
    My usual boring signature: Nothing

  4. #4

    Thread Starter
    New Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Re: Messagebox without any text

    Thanks for your reply, yes buttons are functional. No software hangs.

  5. #5

    Thread Starter
    New Member
    Join Date
    Jul 2019
    Posts
    4

    Re: [RESOLVED] Messagebox without any text

    Found the problem!
    I discovered that I called a wait() routine multiple times instead of just 1 time. After changing this the problems of the unrefreshed windows is SOLVED!

    The strange thing is that this problem was not visible, on every PC.
    Maybe it had to do with processor power.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width