dcsimg
Results 1 to 11 of 11

Thread: Problems with clsMenuImage, please help

  1. #1

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    18

    Problems with clsMenuImage, please help

    I use clsMenuImage for my application (Thanks to LeandroA). It works very well, but when switching to Classic Theme, the Icons are skewed to the right.

    Can someone show me how to solve this problem?

    Thank you very much

    Name:  menu_image.jpg
Views: 116
Size:  36.3 KB
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Frenzied Member gibra's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    ITALY
    Posts
    1,669

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    You should ask to Leandro.

  3. #3
    Frenzied Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,931

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    I tested in Windows XP with classic theme but it displayed right, without any problem (XP SP3).

  4. #4

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    18

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    Quote Originally Posted by Eduardo- View Post
    I tested in Windows XP with classic theme but it displayed right, without any problem (XP SP3).
    I have this problem when running on Windows 7, in XP then OK

  5. #5
    Frenzied Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,931

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    Quote Originally Posted by ferrmask View Post
    I have this problem when running on Windows 7, in XP then OK
    I don't have Windows 7 to test. I just have XP and Windows 10 (and Windows 10 doesn't the have Classic theme any more).

    I second gibra's idea of contacting Leandro.
    Here or here.

  6. #6

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    18

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    Quote Originally Posted by Eduardo- View Post
    I don't have Windows 7 to test. I just have XP and Windows 10 (and Windows 10 doesn't the have Classic theme any more).

    I second gibra's idea of contacting Leandro.
    Here or here.
    Yes, thank you Eduardo-. I will contact Leandro

  7. #7

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    18

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    Quote Originally Posted by Eduardo- View Post
    I don't have Windows 7 to test. I just have XP and Windows 10 (and Windows 10 doesn't the have Classic theme any more).

    I second gibra's idea of contacting Leandro.
    Here or here.
    Yes, thank you Eduardo-. I will contact Leandro

  8. #8
    Hyperactive Member
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    447

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    I don't see this problem on Windows 7 with Basic theme, either on the IDE or compiled.

  9. #9

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    18

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    Quote Originally Posted by qvb6 View Post
    I don't see this problem on Windows 7 with Basic theme, either on the IDE or compiled.
    This happens when I turn off all Windows effects in the settings (Adjust for best performance)

  10. #10
    Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    42

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    I tested in Windows 7 x64 but it displayed right, without any problem .

  11. #11

    Thread Starter
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2018
    Posts
    18

    Re: Problems with clsMenuImage, please help

    Thanks kevin651212, gave me one more info. Is there any way to adjust the display position of the icons? I reviewed the code again, and this seems impossible.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width