dcsimg
Results 1 to 5 of 5

Thread: I can't post some messages using FireFox

  1. #1

    Thread Starter
    Frenzied Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,931

    I can't post some messages using FireFox

    I already mentioned, the problem here, but there is still no solution.

    Now I'm now trying to reply to this post, but I get the error page in Firefox (the error page is the same as before, as posted in the other forum thread)

    The exact text I'm trying to post is attached here:
    reply_text.zip

    I'll now post it anyway with Chrone, but it is annoying to have to switch to another browser because of this error.

    And BTW, I'm having another problem:
    While making this post, when I clicked the button "Insert Inline" to insert the attachment, the text of the attachment "[ATT.ACH]163599[/ATT.ACH]" replaced all the text that the post currently had. I mean, all the text of the post become just the attachment.
    I remember I have had this problem before, but I don't insert attachments inline often.

    Could I expect for fixes or Firefox is not supported now at the forum?

    TIA.

  2. #2
    Fanatic Member 2kaud's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    England
    Posts
    642

    Re: I can't post some messages using FireFox

    I tried to post and it posted OK for me for Firefox- apart from the usual message about not re-posting within 30 seconds.

    [Can a mod delete this post as it won't let me delete my own posts!]
    All advice is offered in good faith only. You are ultimately responsible for the effects of your programs and the integrity of the machines they run on. Anything I post, code snippets, advice, etc is licensed as Public Domain https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/

    C++17 Compiler: Microsoft VS2019 (16.4.0)

  3. #3

    Thread Starter
    Frenzied Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,931

    Re: I can't post some messages using FireFox

    Hello and thank you for your interest.
    What FF version are you using?

    And please, delete your post from the other thread, that's confusing to other people and not necessary to do there since it could have been posted it here.
    Since you cannot actually delete it, please edit it and remove its text. Thank you.

  4. #4
    Fanatic Member 2kaud's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    England
    Posts
    642

    Re: I can't post some messages using FireFox

    I'm using the latest version of FF, 63.0.3 (64 bit).
    All advice is offered in good faith only. You are ultimately responsible for the effects of your programs and the integrity of the machines they run on. Anything I post, code snippets, advice, etc is licensed as Public Domain https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/

    C++17 Compiler: Microsoft VS2019 (16.4.0)

  5. #5

    Thread Starter
    Frenzied Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    1,931

    Re: I can't post some messages using FireFox

    Quote Originally Posted by 2kaud View Post
    I'm using the latest version of FF, 63.0.3 (64 bit).
    Ok, thank you very much.
    I have the same version.
    Then there must be something wrong here in my installation (even if I already reinstalled FF from scratch).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width