dcsimg
Results 1 to 3 of 3

Thread: [RESOLVED] Problem with userform after upgrade to Win 10

  1. #1

    Thread Starter
    PowerPoster
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Midwest Region, United States
    Posts
    3,541

    Resolved [RESOLVED] Problem with userform after upgrade to Win 10

    Our shop floor computers all had Windows 7 up until a couple of weeks ago. Some have been upgraded to Win 10. They all have Excel 2010.

    I developed an app that employs a userform with only three types of controls on it: command buttons, labels, and a single listview. The workbook itself is on a network share drive.

    When we try to run it on a Win 10 machine, it "fails to load object, not found on this machine." I assume that's referring to the listview control. It won't let me open the form in design view even, to experiment with removing various controls. I CAN, however, create a new userform and add a listview to it (after adding the control to the toolbox).

    The app was devloped in Excel 2016, btw.

    Any suggestions on how to troubleshoot this?

    Thanks!

    Bryce

  2. #2
    PowerPoster Zvoni's Avatar
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    To the moon and then left
    Posts
    1,499

    Re: Problem with userform after upgrade to Win 10

    Sounds like different versions of the Control.
    One System to rule them all, One IDE to find them,
    One Code to bring them all, and to the Framework bind them,
    in the Land of Redmond, where the Windows lie
    ---------------------------------------------------------------------------------
    People call me crazy because i'm jumping out of perfectly fine airplanes.
    I say you're crazy not to!
    ---------------------------------------------------------------------------------
    For health reasons i try to avoid reading unformatted Code

  3. #3

    Thread Starter
    PowerPoster
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Midwest Region, United States
    Posts
    3,541

    Re: Problem with userform after upgrade to Win 10

    Thanks for the direction. I found out one is a Listview4, will need to check the other.

    They are indeed two different versions.

    Thanks!
    Last edited by vbfbryce; Nov 10th, 2018 at 07:31 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width