dcsimg
Results 1 to 2 of 2

Thread: Using Mono in Ubuntu

  1. #1

    Thread Starter
    New Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    1

    Using Mono in Ubuntu

    Hi,

    I have to run some ASP code in an Apache server, so I just installed the whole ubuntu package for mono.
    I set it up but I am getting the following error:

    [error] Failed to connect to mod-mono-server after several attempts to spawn the process.

    My default file looks as follows:

    <VirtualHost *:80>
    ServerAdmin webmaster@localhost
    AddHandler mono .asp .aspx ascx .asax .ashx .config .cs .asmx .axd

    MonoApplications “/:/var/www/myapp”
    MonoServerPath /usr/bin/mod-mono-server4
    DocumentRoot /var/www

    <Directory />
    Options FollowSymLinks
    AllowOverride None
    </Directory>
    <Directory /var/www/myapp>
    Options Indexes FollowSymLinks MultiViews
    AllowOverride AuthConfig FileInfo
    Order allow,deny
    Allow from all
    SetHandler mono
    </Directory>

    Any ideas why I am getting this error?

    Thanks

  2. #2
    March 2015 Winner kfcSmitty's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Kingston, Ontario
    Posts
    2,138

    Re: Using Mono in Ubuntu

    You may want to check out this post as it has the same error:

    http://www.vbforums.com/showthread.p...no-with-apache

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width