dcsimg
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 81 to 114 of 114

Thread: Official : "something went wrong" - Comments

  1. #81
    Super Moderator si_the_geek's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Bristol, UK
    Posts
    41,360

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Have you tried altering the zoom settings of the browser? (you can do it via the menus etc, or by pressing Ctrl and scrolling the mouse-wheel)

    The zoom settings are usually remembered per-site, so if you accidentally altered the zoom for a page on this site, it is probably still at that 'wrong' level.

  2. #82
    Wall Poster TysonLPrice's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    3,415

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by si_the_geek View Post
    Have you tried altering the zoom settings of the browser? (you can do it via the menus etc, or by pressing Ctrl and scrolling the mouse-wheel)

    The zoom settings are usually remembered per-site, so if you accidentally altered the zoom for a page on this site, it is probably still at that 'wrong' level.
    That is worth a try...it does look like that. I'll check it tonight. Thanks!
    Please remember next time...elections matter!

  3. #83
    MS SQL Powerposter szlamany's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CT
    Posts
    17,867

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Ctrl / 0 does a zoom reset
    Ctrl / + increase
    Ctrl / - decrease

    *** Read the sticky in the DB forum about how to get your question answered quickly!! ***

    Please remember to rate posts! Rate any post you find helpful - even in old threads! Use the link to the left - "Rate this Post".

    Some Informative Links:
    [ SQL Rules to Live By ] [ Reserved SQL keywords ] [ When to use INDEX HINTS! ] [ Passing Multi-item Parameters to STORED PROCEDURES ]
    [ Solution to non-domain Windows Authentication ] [ Crazy things we do to shrink log files ] [ SQL 2005 Features ] [ Loading Pictures from DB ]

    MS MVP 2006, 2007, 2008

  4. #84
    Wall Poster TysonLPrice's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Columbus, Ohio
    Posts
    3,415

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by si_the_geek View Post
    Have you tried altering the zoom settings of the browser? (you can do it via the menus etc, or by pressing Ctrl and scrolling the mouse-wheel)

    The zoom settings are usually remembered per-site, so if you accidentally altered the zoom for a page on this site, it is probably still at that 'wrong' level.
    That was it...back to normal
    Please remember next time...elections matter!

  5. #85
    PowerPoster techgnome's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Posts
    32,729

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Question - how can I post about getting the something went wrong error, when that too results in the same something went wrong error?
    First time it was in replying to a post... now it's happened again in this thread when I hit the "Go Advance" button so I can add an attachment.
    Let's see if it happens a third time...

    That time it worked... the thing the first two posts had in common that this post doesn't have are links ... I'm attaching txt files of both posts.

    vbftest.txt
    vbftest2.txt

    -tg
    * I don't respond to private (PM) requests for help. It's not conducive to the general learning of others.*
    * I also don't respond to friend requests. Save a few bits and don't bother. I'll just end up rejecting anyways.*
    * How to get EFFECTIVE help: The Hitchhiker's Guide to Getting Help at VBF - Removing eels from your hovercraft *
    * How to Use Parameters * Create Disconnected ADO Recordset Clones * Set your VB6 ActiveX Compatibility * Get rid of those pesky VB Line Numbers * I swear I saved my data, where'd it run off to??? *

  6. #86
    PowerPoster techgnome's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Posts
    32,729

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I don't know if this thread is monitored any more, but this is ridiculous. I quit. I just can't take it any more. I just wasted 10 minuted typing up a post because I'm having an issue with something, and when I went to post it, I got the "Opps, something went wrong" error message. I thought, OK, fine, you know what, since the problem isn't really about VB, but rather DotNetCore, EF, and C#, I'll go to sister site CodeGuru and post it there... so I navigate to CG... tried to login... password didn't work, clicked on Forgot password and got the "Ooops, something went wrong" error message. So I quit. Between the Britany Spears errors, the double postings, and incredibly slow performance, it's clear something is horribly wrong and clearly the platform isn't handling it well. I'm not sure why there's a continued attachment to VBulletin other than historical, but maybe it's time to move to something more stable/modern. Maybe it's time to strip things back down to their bare bones and start over. Some has to give, and at the moment, it's this camel's back.

    Someone call me when September's over.

    Maybe I'll reconsider returning.

    -tg

    "I can't go to Yemen! ... I'm an analyst!"
    * I don't respond to private (PM) requests for help. It's not conducive to the general learning of others.*
    * I also don't respond to friend requests. Save a few bits and don't bother. I'll just end up rejecting anyways.*
    * How to get EFFECTIVE help: The Hitchhiker's Guide to Getting Help at VBF - Removing eels from your hovercraft *
    * How to Use Parameters * Create Disconnected ADO Recordset Clones * Set your VB6 ActiveX Compatibility * Get rid of those pesky VB Line Numbers * I swear I saved my data, where'd it run off to??? *

  7. #87

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,069

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    What in the heck is a Britney Spears error? Is that a cute name for the Ooops error?

    Incredibly slow performance - do you really mean Slow? I can't see it getting any better from where I'm sitting... Please explain. Thanks

  8. #88
    MS SQL Powerposter szlamany's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CT
    Posts
    17,867

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Oops - I did it again...

    Is that a lyric from one of her songs?

    *** Read the sticky in the DB forum about how to get your question answered quickly!! ***

    Please remember to rate posts! Rate any post you find helpful - even in old threads! Use the link to the left - "Rate this Post".

    Some Informative Links:
    [ SQL Rules to Live By ] [ Reserved SQL keywords ] [ When to use INDEX HINTS! ] [ Passing Multi-item Parameters to STORED PROCEDURES ]
    [ Solution to non-domain Windows Authentication ] [ Crazy things we do to shrink log files ] [ SQL 2005 Features ] [ Loading Pictures from DB ]

    MS MVP 2006, 2007, 2008

  9. #89

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,069

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    OMG - that was a LONG time ago.... https://youtu.be/CduA0TULnow

  10. #90
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I received another one:
    The thread URL is: http://www.vbforums.com/showthread.p...ing-HTML-eMail
    The incident ID is: N/A.
    Event id: 525397937147
    The post that I was trying to make is:
    Name:  something went wrong.jpg
Views: 385
Size:  14.2 KB

  11. #91
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I received another one:
    The thread URL is: http://www.vbforums.com/showthread.p...ing-HTML-eMail
    The incident ID is: N/A.
    Event id: 525397937147
    The post that I was trying to make is:
    Name:  something went wrong.jpg
Views: 385
Size:  14.2 KB

  12. #92

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,069

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    DD - it appears that you ended up being successful. True or False?

    If false - I need to contents of your post in a Text file so I can forward it. No can read your screen shot.

  13. #93
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I posted a modified version that went through. I can get the actual example to you on Monday.

  14. #94

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,069

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    OK... This whole situation is a SECURITY Measure. The main guys added all sorts of filters etc....and when they detect something they don't like the site spits out the error...

    Since you're familiar with the before and after posts.... you should be able to find the difference and could point that out.

  15. #95
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Here is the text file: something went wrong.txt

    The difference between what I attempted to post and what I actually posted is that what I attempted to post included HTML markup tags:
    • html
    • body
    • table
    • tr
    • td
    • h2
    • p
    • br
    • img
    • a


    whereas the what I actually posted only included the following HTML markup tags:
    • table
    • tr
    • td


    My guess is that it was either the html tag and/or the body tag that caused the issue.

  16. #96

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,069

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I submitted your info.

  17. #97
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I received another one trying to create a thread in the database development forum:
    The incident ID is: N/A.
    Event id: 525596283378
    The post that I was trying to submit: something went wrong.txt

  18. #98
    MS SQL Powerposter szlamany's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CT
    Posts
    17,867

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    After looking at that query I'm not surprised the forum rejected it!

    *** Read the sticky in the DB forum about how to get your question answered quickly!! ***

    Please remember to rate posts! Rate any post you find helpful - even in old threads! Use the link to the left - "Rate this Post".

    Some Informative Links:
    [ SQL Rules to Live By ] [ Reserved SQL keywords ] [ When to use INDEX HINTS! ] [ Passing Multi-item Parameters to STORED PROCEDURES ]
    [ Solution to non-domain Windows Authentication ] [ Crazy things we do to shrink log files ] [ SQL 2005 Features ] [ Loading Pictures from DB ]

    MS MVP 2006, 2007, 2008

  19. #99
    Super Moderator Shaggy Hiker's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Idaho
    Posts
    34,714

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by szlamany View Post
    After looking at that query I'm not surprised the forum rejected it!
    BWHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

    (somebody needed to revive the NoteMe laugh)
    My usual boring signature: Nothing

  20. #100
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by szlamany View Post
    After looking at that query I'm not surprised the forum rejected it!
    I will admit that I am no DB expert by any means

  21. #101
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by szlamany View Post
    After looking at that query I'm not surprised the forum rejected it!
    I will admit that I am no DB expert by any means

  22. #102
    Frenzied Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Canada
    Posts
    1,581

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Trying to reply to the following thread:

    http://www.vbforums.com/showthread.p...roject-Scanner

    I keep getting the following error:

    Code:
    Sadly, you’ve reached a page that can’t be displayed.
    
    We’ve logged this action, so we are aware there is an issue!
    
    At this time, please hit your browser’s back button or simply close this page!
    
    The incident ID is: N/A.
    Event id: 527870715714
    Any idea why? Thanks.

  23. #103
    MS SQL Powerposter szlamany's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CT
    Posts
    17,867

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I was trying to post this post here

    http://www.vbforums.com/showthread.p...=1#post5338485

    And it would not allow the CODE that is in the .TXT file to be above the query results.

    I was putting that code into it's own [Code.../Code] blocks

    *** Read the sticky in the DB forum about how to get your question answered quickly!! ***

    Please remember to rate posts! Rate any post you find helpful - even in old threads! Use the link to the left - "Rate this Post".

    Some Informative Links:
    [ SQL Rules to Live By ] [ Reserved SQL keywords ] [ When to use INDEX HINTS! ] [ Passing Multi-item Parameters to STORED PROCEDURES ]
    [ Solution to non-domain Windows Authentication ] [ Crazy things we do to shrink log files ] [ SQL 2005 Features ] [ Loading Pictures from DB ]

    MS MVP 2006, 2007, 2008

  24. #104
    PowerPoster techgnome's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Posts
    32,729

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    OK... so this is new... I was posting a reply in this thread: http://www.vbforums.com/showthread.p...ID-s&p=5350949 ... when I got the "Oooops something went wrong" error... what was strange was that 1) first I got the "are you sure you want to leave this page" warning ... and 2) it happened quick, as in as soon as I hit the quick reply button... but that's not even the strange part ... despite the oops error... my post still posted.. Even after I went back and noticed a problem with it, and edited it, when I saved it, I got the Ooops error a second time (no leaving message) it still saved the changes.... normally when the ooops error happens it doesn't. But this time it did.

    Not sure if I should be grateful or spooked out... or both.

    -tg
    * I don't respond to private (PM) requests for help. It's not conducive to the general learning of others.*
    * I also don't respond to friend requests. Save a few bits and don't bother. I'll just end up rejecting anyways.*
    * How to get EFFECTIVE help: The Hitchhiker's Guide to Getting Help at VBF - Removing eels from your hovercraft *
    * How to Use Parameters * Create Disconnected ADO Recordset Clones * Set your VB6 ActiveX Compatibility * Get rid of those pesky VB Line Numbers * I swear I saved my data, where'd it run off to??? *

  25. #105
    MS SQL Powerposter szlamany's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CT
    Posts
    17,867

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Sounds like the OOPS message was related to the rogue second post it was trying to do - maybe?

    *** Read the sticky in the DB forum about how to get your question answered quickly!! ***

    Please remember to rate posts! Rate any post you find helpful - even in old threads! Use the link to the left - "Rate this Post".

    Some Informative Links:
    [ SQL Rules to Live By ] [ Reserved SQL keywords ] [ When to use INDEX HINTS! ] [ Passing Multi-item Parameters to STORED PROCEDURES ]
    [ Solution to non-domain Windows Authentication ] [ Crazy things we do to shrink log files ] [ SQL 2005 Features ] [ Loading Pictures from DB ]

    MS MVP 2006, 2007, 2008

  26. #106
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,544

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I had the error when posting in the database forum. Attached is a text file with the "something went wrong" information, the MySQL code causing the issue, and the URL of the thread.
    something went wrong.txt

    Y'all can now laugh at my terrible SQL

  27. #107
    MS SQL Powerposter szlamany's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CT
    Posts
    17,867

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I would usually cast those NULLS as numeric - CAST(NULL as money) AS home_premium. In the first SELECT. Subsequent ones after the UNION only supply data - not metadata...

    *** Read the sticky in the DB forum about how to get your question answered quickly!! ***

    Please remember to rate posts! Rate any post you find helpful - even in old threads! Use the link to the left - "Rate this Post".

    Some Informative Links:
    [ SQL Rules to Live By ] [ Reserved SQL keywords ] [ When to use INDEX HINTS! ] [ Passing Multi-item Parameters to STORED PROCEDURES ]
    [ Solution to non-domain Windows Authentication ] [ Crazy things we do to shrink log files ] [ SQL 2005 Features ] [ Loading Pictures from DB ]

    MS MVP 2006, 2007, 2008

  28. #108
    Junior Member hans.grgenstein's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Europe, Croatia
    Posts
    18

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    when i login they write a message:

    PHP User Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: bbcode_highlight in ..../includes/functions.php on line 4197

  29. #109

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,069

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    hans.grgenstein - that is a known issue.

  30. #110
    Super Moderator Shaggy Hiker's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Idaho
    Posts
    34,714

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Just had some interesting experience with the Something Went Wrong message. A new user had posted some code without the code tags for formatting. To be nice, I edited the post to add the CODE tags...and got the message. The result was a mess, because the formatting was there, but the message had become truncated part way through the code. That meant that not all the code was there, and the message below the code had been lost.

    My next step was to compare the new to the original and restore the original, but what I found was that there were three different new versions. I took all of the original and tried to paste it over the mess that remained, got the Something Went Wrong error again, and ended up with the code (with format tags), and a few words of the following text, but the rest was still gone. Now, that's kind of interesting, because the original that I had copied and tried to paste, had no formatting tags. What I got was most of the fixed post, minus a chunk from the bottom.

    Next, I tried to go back and get just the missing part, but by then there were some six to eight 'old versions', and the original compared to the recent had all the code in there twice, or more, and what was new and original was interleaved in odd and incorrect ways.

    Unfortunately, my final act was to delete the whole mess, since it turned out to be a duplicate anyways, so the record of the futility of adding CODE tags, and the strange mess of copies it created, was lost.

    This may not be of any value, since Something Went Wrong is such a black swan event, these days, but a few points can be taken from this:

    1) I was editing a post when something went wrong, and part of the edit did happen (the code tags got added), but part of the post was lost in the process.

    2) Looking at the edit history, even though I had done only one edit, there were three new versions showing up along with the original. When I tried to fix it and something went wrong again, I got a further three new versions.
    My usual boring signature: Nothing

  31. #111

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    1,069

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Calling it a "Black Swan" is being nice.... Thanks

    99% of the time if the post shows up in the PreMod Queue - you can go to the main Sub Section like "FORUM FEEDBACK" and approve the post/thread from there.

  32. #112
    Super Moderator Shaggy Hiker's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Idaho
    Posts
    34,714

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I haven't seen one of these in YEARS. I can't say how long it has been, but a good long time...until this one. That's a black swan event, to me.
    My usual boring signature: Nothing

  33. #113
    Fanatic Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    819

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Every time I try to post a reply, I get a "something went wrong message.

    J.A. Coutts

    Note: Except this page????????

  34. #114
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,569

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    The SWW errors are a security check. A simple reply should not cause it to be kicked off. If you are responding with quoted information from another post, then if there is code in the original post, that could cause the error to possibly be tripped. A standard reply with nothing quoted, should not generally cause it to happen.....

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width