Official : "something went wrong" - Comments-VBForums
Results 1 to 40 of 40

Thread: Official : "something went wrong" - Comments

  1. #1

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    770

    Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by brad jones View Post
    If you get a message saying "something went wrong" and want to give us more details on what you were doing, then please use this thread as we'll be monitoring it. As the message states, we have logged what was happening, regardless, feel free to add the following details:

    What thread (URL) you clicked from when you got the message:


    What you clicked to leave that page (which caused the message). For example, "I clicked the back button", "I was submitting a response", etc.:
    Brad!
    Provide as much detail as possible.

    Please - ONLY - post in this thread to report the error.

  2. #2
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I apologize - I posted a new thread and then saw there were two similar.

    I was getting this error yesterday but I saw the site was under maintenance. I am getting the same error today, yet I see new threads by other people. I can post to this area of the forum but not C# or Database Development.

    Where can I post my question(s) (now I have two!)

    Here is my error:
    Sadly, you’ve reached a page that can’t be displayed.

    We’ve logged this action, so we are aware there is an issue!

    At this time, please hit your browser’s back button or simply close this page!

    The incident ID is: N/A.
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  3. #3
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,513

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    We are tweaking some of the settings on our forums. This can result in the "Something went wrong" message that people are getting. What we need to know is:

    Where were you posting (which forum area)?
    Were you posting code or anything unusual?

    If you aren't able to post the same information as part of a response here, then I ask that you do us the favor of sending an email to webmaster@developer.com

    Title the email: VBForums - Issue

    In the email include:
    (1) Where were you posting (which forum area)?
    (2) Were you posting code or anything unusual?

    This will help us look at what is happening and hopefully adjust the settings to avoid the issue in the future.

    Thanks,

    Brad!
    Last edited by brad jones; Aug 9th, 2016 at 09:48 AM. Reason: changed email address

  4. #4
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Database Development, then also C# just to try a different forum area to see if problem specific to DD. It failed in both.
    Yes, was posting code wrapped in code tags.
    Will follow this up with posting the message body here. If you don't see it, it failed here, too.
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  5. #5
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I am going to email the body to the address you gave. I can't post it here. I removed the tags and still can't.

    Email did not go through - got "forums wasn't found at vbforums.com"
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  6. #6
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I tried to email you privately and send you the text I am trying to post. I got the same "something went wrong" error.
    I changed my email text to "this is a test" and it went through.
    Do you want me to gradually build up my message and see where the issue might be?
    Or, can you privately email me an alternate email that I can re-try from Outlook?
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  7. #7
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,513

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    email address changed --> webmaster at Developer.com
    Have you given out your reputation points today? Select the Rate This Post link to give points for good posts!
    -------------------------------------------------------------
    Brad! Jones
    Lots of Software, LLC
    (My recent articles) (I wrote: Web 2.0 Heroes!) (My Blog) (Follow me on Twitter)

    --------------------------------------------------------------

  8. #8
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Call SQL Server stored procedure from C# and determine commit or rollback

    I have a few basic questions.

    Is this a good way to write a stored procedure where I want all UPDATE's to be atomic?
    ...
    Is the rollback implied by the directive SET XACT_ABORT ON?
    In my C# code, what will I get back if the call fails/succeeds?

    Thanks, I know these are simple questions but I am not getting the right hits when I google. And in case you're wondering why a delete sp updates...I am setting fields in each of the three tables that will indicate the record is "deleted" but not actually delete it.
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  9. #9
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    CREATE PROCEDURE xsp_DeleteThis
    @pk int
    AS
    BEGIN

    SET XACT_ABORT ON

    BEGIN TRANSACTION

    UPDATE tblX SET ... WHERE pk = @pk

    UPDATE tblY SET ... WHERE pk = @pk

    UPDATE xtblZ SET ... WHERE pk = @pk

    COMMIT TRANSACTION

    END
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  10. #10
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    OK, those two posts above are my post that I couldn't post. #9 goes in the ellipses in #8 and I had code tags around it.
    I also posted it without the @ in front of the pk, then I edited and added them in.
    HTH?
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  11. #11
    PowerPoster MMock's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Sitting in an empty room trying to forget the past
    Posts
    3,877

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I posted it to DatabaseDevelopment. First I posted the code in #1. Then I tried to edit #1 and the save button kept spinning. So I replied to my own post with the rest of my question in #2. Not sure what that means in the long run.
    There are 10 kinds of people in this world. Those who understand binary, and those who don't.

  12. #12
    MS SQL Powerposter szlamany's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    CT
    Posts
    17,512

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Look at this link - it would not allow me to post the code shown in the image

    http://www.vbforums.com/showthread.p...=1#post5078717

    *** Read the sticky in the DB forum about how to get your question answered quickly!! ***

    Please remember to rate posts! Rate any post you find helpful - even in old threads! Use the link to the left - "Rate this Post".

    Some Informative Links:
    [ SQL Rules to Live By ] [ Reserved SQL keywords ] [ When to use INDEX HINTS! ] [ Passing Multi-item Parameters to STORED PROCEDURES ]
    [ Solution to non-domain Windows Authentication ] [ Crazy things we do to shrink log files ] [ SQL 2005 Features ] [ Loading Pictures from DB ]

    MS MVP 2006, 2007, 2008

  13. #13
    Super Moderator Shaggy Hiker's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Idaho
    Posts
    31,096

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Something went right, too. I went back to the thread I had in the Test area and was able to successfully post the code that was causing the Something Went Wrong not so very long ago.

    So, that's some progress.
    My usual boring signature: Nothing

  14. #14
    .NUT jmcilhinney's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    97,048

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I was on this thread:

    http://www.vbforums.com/showthread.p...DBC-Connection

    I submitted a post successfully. I then quoted the post containing the code and edited it to put HIGHLIGHT tags around the code to format it. That twice failed to submit. I then added another post with simple text and it submitted successfully again.
    Why is my data not saved to my database? | MSDN Data Walkthroughs
    VBForums Database Development FAQ
    My CodeBank Submissions: VB | C#
    My Blog: Data Among Multiple Forms (3 parts)
    Beginner Tutorials: VB | C# | SQL

  15. #15
    Lively Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    101

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    When I click the Submit New Thread button for new thread so I get this URL

    http://www.vbforums.com/newthread.ph...ostthread&f=25

    and my thread has straight forward text and few code blocks.

    and the message I get is a yellow screen at the top center of the page with the message "Something Went Wrong"
    Sadly, you’ve reached a page that can’t be displayed.

    We’ve logged this action, so we are aware there is an issue!

    At this time, please hit your browser’s back button or simply close this page!

    The incident ID is: N/A.


    I have to start a thread and this error is causing me delay, please brad, make it working...

  16. #16

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    770

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    and my thread has straight forward text and few code blocks.
    Please type you "straight forward text" into Notepad and attached the file to this thread. The IT people need to figure out what is in your post that is causing the error.

  17. #17
    Lively Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    101

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I removed all the tags from post but it still did not post.
    Attached Files Attached Files

  18. #18

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    770

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Colrh - I submitted your file to the IT people. I doubt they'll look at in on the weekend... Stay tuned.

  19. #19
    Lively Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    101

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    How long I have to wait more for posting new threads? my work is pending for these issues, which i need to post

  20. #20

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    770

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Should be today.. Course you could create a new thread and do the attachment like you did here.

  21. #21
    Lively Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    101

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    And DID It Team checked the file Jones? When do they send report?

  22. #22

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    770

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I re-submitted the email.. Did you create a thread like I suggested and say "see the attachment" with the code?

  23. #23

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    770

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Colrh - you should be able to create your thread now.

    EDIT: I see that you already figured that out
    "If you are drinking to forget.... Please pay in advance."

  24. #24
    Lively Member
    Join Date
    May 2016
    Posts
    101

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Its working Jones, but you did not tell me that what was wrong with the previous thread I attached to this thread in txt file? Or was there any issue in the website?

  25. #25

    Thread Starter
    Administrator Steve R Jones's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    770

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Posted a few weeks ago:

    Quote Originally Posted by brad jones View Post
    We are tweaking some of the settings on our forums. This can result in the "Something went wrong" message that people are getting.

  26. #26
    Super Moderator Shaggy Hiker's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Idaho
    Posts
    31,096

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Just got the Something Went Wrong message when I attempted to validate a thread. I tried copying and pasting the contents of the post into a thread started in the Chit-Chat section here:

    http://www.vbforums.com/showthread.p...79#post5091179

    As you can see, it worked. So, validating the thread failed, but the contents of the thread doesn't seem to be an issue.
    My usual boring signature: Nothing

  27. #27
    Hyperactive Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    310

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I just get the "something went wrong" message while sending a private message, so I guess it didn't reach the destination.
    The message stated that the issue has been logged, but just in case that "something went wrong" with that I'm posting it here
    Carlos

  28. #28
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,513

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by Carlos Rocha View Post
    I guess it didn't reach the destination.
    It depends on what kicked out the error and at what point as to whether your message was delivered. Because it is a private message, there is no way for me to determine if it got through..... :S

    Regardless, thanks for reporting this.

    Brad!
    Have you given out your reputation points today? Select the Rate This Post link to give points for good posts!
    -------------------------------------------------------------
    Brad! Jones
    Lots of Software, LLC
    (My recent articles) (I wrote: Web 2.0 Heroes!) (My Blog) (Follow me on Twitter)

    --------------------------------------------------------------

  29. #29
    Hyperactive Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    310

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by brad jones View Post
    Because it is a private message, there is no way for me to determine if it got through..... :S
    Maybe you should learn something from google and the like

    Thanks for the reply
    Carlos

  30. #30
    Addicted Member Davor Geci's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    139

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I can't post any new Threads, no new post, nothing.

    Once in a 100 attempts I manage.

    Is there a solution in a near future for this problem?
    Davor Geci
    CEO @ WinPIS
    My projects:
    VBA Telemetry (connect VBA & VB6 with Microsoft Azure - Application Insights)
    Virtual Forms project (create database apps in minutes with vb6)

  31. #31
    Addicted Member Davor Geci's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    139

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    For all of you that may still have this problem.
    For 2 days now I'm not having this problem after I switched Editor in settings.
    On "Settings" goto section:
    Miscellaneous Options > Message Editor Interface
    and switch to:

    "Standard Editor - Extra formatting controls"
    Davor Geci
    CEO @ WinPIS
    My projects:
    VBA Telemetry (connect VBA & VB6 with Microsoft Azure - Application Insights)
    Virtual Forms project (create database apps in minutes with vb6)

  32. #32
    Super Moderator dday9's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    South Louisiana
    Posts
    9,192

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    For what it's worth, I've encountered the error for the first time. I posted a new thread in the CSS Codebank and received the following message:
    Something went wrong!
    Sadly, you've reached a page that can't be displayed.
    We've logged this action, so we are aware there is an issue!
    At this time, please hit your browser's back button or simply close this page!
    The incident ID is: N/A
    My thread did post when I refreshed the forum.

  33. #33
    PowerPoster techgnome's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Posts
    31,256

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Thread:
    http://www.vbforums.com/showthread.p...-in-new-window

    What I tried to post:
    Name:  Posterror_02.jpg
Views: 224
Size:  13.1 KB

    What I got:
    Name:  Posterror_01.PNG
Views: 227
Size:  22.0 KB


    Also - before getting this I also get the "Are you sure you want to leave this page? [Leave][Stay]" dialog... and it happens right away, no delay.

    -tg
    Last edited by techgnome; Mar 9th, 2017 at 10:40 AM.
    * I don't respond to private (PM) requests for help. It's not conducive to the general learning of others.*
    * I also don't respond to friend requests. Save a few bits and don't bother. I'll just end up rejecting anyways.*
    * How to get EFFECTIVE help: The Hitchhiker's Guide to Getting Help at VBF - Removing eels from your hovercraft *
    * How to Use Parameters * Create Disconnected ADO Recordset Clones * Set your VB6 ActiveX Compatibility * Get rid of those pesky VB Line Numbers * I swear I saved my data, where'd it run off to??? *

  34. #34
    Hyperactive Member Dragokas's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Ukraine
    Posts
    377

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Something went wrong!


    Sadly, you’ve reached a page that can’t be displayed.

    We’ve logged this action, so we are aware there is an issue!

    At this time, please hit your browser’s back button or simply close this page!

    The incident ID is: N/A.
    Event id: 1621616203016312408
    Displayed constantly if I press "Edit" => "Advanced" on my 3-rd post: http://www.vbforums.com/showthread.p...=1#post5168763

    Also, please, remove my double-post done by mistake (4-th post is a copy of 3-rd post). Thank you.

  35. #35
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,513

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    I removed the duplicate. Thanks for posting the details. I'll pass these to our team to take a look at.

    Brad!
    Have you given out your reputation points today? Select the Rate This Post link to give points for good posts!
    -------------------------------------------------------------
    Brad! Jones
    Lots of Software, LLC
    (My recent articles) (I wrote: Web 2.0 Heroes!) (My Blog) (Follow me on Twitter)

    --------------------------------------------------------------

  36. #36
    Hyperactive Member Dragokas's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Ukraine
    Posts
    377

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    If you type in post:

    s y s t e m 32

    without spaces, it produces the following error:

    Sadly, you’ve reached a page that can’t be displayed.

    We’ve logged this action, so we are aware there is an issue!

    At this time, please hit your browser’s back button or simply close this page!

    The incident ID is: N/A.
    Event id: 1621616203229871947

  37. #37
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,513

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Interesting. I'll report the system 32 issue.
    Have you given out your reputation points today? Select the Rate This Post link to give points for good posts!
    -------------------------------------------------------------
    Brad! Jones
    Lots of Software, LLC
    (My recent articles) (I wrote: Web 2.0 Heroes!) (My Blog) (Follow me on Twitter)

    --------------------------------------------------------------

  38. #38
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,513

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Quote Originally Posted by brad jones View Post
    Interesting. I'll report the system 32 issue.
    system32 should now work in a post.
    Have you given out your reputation points today? Select the Rate This Post link to give points for good posts!
    -------------------------------------------------------------
    Brad! Jones
    Lots of Software, LLC
    (My recent articles) (I wrote: Web 2.0 Heroes!) (My Blog) (Follow me on Twitter)

    --------------------------------------------------------------

  39. #39
    Junior Member enribuz's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Spain
    Posts
    23

    Re: Official : "something went wrong" - Comments

    <br>Something went wrong!<br><br>Sadly, you’ve reached a page that can’t be displayed.<br>
    <br>
    We’ve logged this action, so we are aware there is an issue!<br>
    <br>
    At this time, please hit your browser’s back button or simply close this page!<br>
    <br>
    The incident ID is: N/A.<br>Event id: 1621616202110545072<br>
    Thread:
    Post:
    I was publishing plain text, responding by quote to another message (# 3 PlausiblyDamp, which has only text and 2 links). I try several times but it do not Let nothing be published. Try Firefox, Chrome. I go out and log in again. Nothing. At the end it allows if I Reply without Quote.
    Here it does not permit links either

  40. #40
    ex-Administrator brad jones's Avatar
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Indianapolis
    Posts
    6,513

    Exclamation Re: Official : "something went wrong" - Comments

    Can you email me what you were trying to post? Can you send it to submit@Codeguru.com and include the following:


    • a message that states "I was trying to post the following to VBForums"
    • The URL of the thread where you were trying to post
    • The text you were trying to post


    This helps us as we try to figure out what tripped the security check.

    Thanks!

    Brad!
    Have you given out your reputation points today? Select the Rate This Post link to give points for good posts!
    -------------------------------------------------------------
    Brad! Jones
    Lots of Software, LLC
    (My recent articles) (I wrote: Web 2.0 Heroes!) (My Blog) (Follow me on Twitter)

    --------------------------------------------------------------

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width

Survey posted by VBForums.