dcsimg
Results 1 to 19 of 19

Thread: site -> vb?

  1. #1

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    site -> vb?

    hello, anyone can convert this into vb?

    link: www.nokiasecuritycode.com/details.php

    Thanks..


  2. #2
    Banned dglienna's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Center of it all
    Posts
    17,901

    Re: site -> vb?

    I looked at it, but didn't see any tags. It must be javascript. I'll ask around and see if anyone else can do it. I'll leave it until tomorrow, in case anyone comes arount that knows how to do it.

  3. #3

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    Re: site -> vb?

    @dglienna

    ok thanks......

  4. #4

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    Re: site -> vb?

    anyone want to help with this kind of project?

    Thanks..

    br,

  5. #5
    Banned dglienna's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Center of it all
    Posts
    17,901

    Re: site -> vb?

    I sent another private message. Hopefully someone will be around. Week ends are generally slow on VBF. Give it another day.

  6. #6

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    Re: site -> vb?

    @dglienna

    is there any news?

    br.

  7. #7

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    Re: site -> vb?

    hi, anybody can help? with this kind of program?

    thanks

  8. #8
    Lurker
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Everywhere
    Posts
    13,651

    Re: site -> vb?

    Unless you manage to obtain the source algorithm no-one can do anything because that site is written in PHP which is a server-side (as opposed to client-side) scripting language. Thus, the source is not viewable.

  9. #9
    Hyperactive Member eranfox's Avatar
    Join Date
    May 2001
    Posts
    492

    Re: site -> vb?

    Hello nokmaster,

    the code i got from your link was:

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

    <html lang="en">
    <head>
    <title>nokiamastercode</title>
    <meta name="keywords" content="" />
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8" />
    <meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="includes/styles.css" />

    </head>

    <body>

    <div id="container">

    <div id="container_inside">

    <div id="header">
    <div id="logo"></div>

    <div id="links" style="padding-right:8px;">

    <div class="dots_3"></div>

    <a href="index.php" alt="Home for unlock Nokia" style="background-image:url('images/btn_home.gif');"></a>

    <div class="dots_3"></div>
    <a href="eSupport/" alt=" Cell Phone Unlocking Support" style="background-image:url('images/btn_support.gif');"></a>

    <div class="dots_3"></div>
    <a href="contact.php" alt="Become a Reseller of Mobile Phone Unlock Codes" style="background-image:url('images/btn_resellers.gif');"></a>

    <div class="dots_3"></div>
    <a href="contact.php" alt="Contact Us" style="background-image:url('images/btn_contact.gif');"></a>

    <div class="dots_3"></div>
    <a href="details.php" alt="Start Unlocking Your Mobile Phone Now" style="width:164px;background-image:url('images/btn_mastercode.gif');"></a>

    <div class="dots_3"></div>

    </div>

    </div>

    <div id="banner_USD"></div>

    <div id="content">
    <div id="body">

    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    <!-- Begin
    function popUp(URL) {
    day = new Date();
    id = day.getTime();
    eval("page" + id + " = window.open(URL, '" + id + "', 'toolbar=0,scrollbars=1,location=0,statusbar=0,menubar=0,resizable=1,width=800,height=350');");
    }
    // End -->
    </script>

    <img src="images/unlockphones.gif" alt="unlock phones"width="105" height="16" style="margin:10px 0;" /><br />

    Work is accomplished and there is no resting in it, processes and there is no expectation The, is no resting in it, and there is no resting, is accomplished and there is! Expectation The work is accomplished and there is? And there is not one which declines to. Ownership they go through their processes and there is no.No claim made for their ownership they go through their processes. And there is no expectation The work is accomplished and there is no resting. Is not one which declines to show. There is no claim made for their.<br />

    <br />
    <div class="black" style="margin-bottom:20px;">
    Fill in the following information to unlock your mobile phone<br />
    <font id="error" style="color:red;font-weight:bold;"></font><br />
    </div>

    <form action="result.php" method="post">
    <div class="black" style="margin-bottom:10px;">IMEI</div>

    <div style="float:left;">
    <input type="text" name="imei" class="big" />

    </div>

    <div style="margin-left:15px;float:left;">
    <input type="image" src="images/redbtn.gif" />

    </div>

    </form>

    </div>

    <div class="dots" style="height:364px;margin-bottom:12px;"></div>

    <div id="column">

    <img src="images/problems.gif" width="73" height="16" style="margin-bottom:10px;" alt="help for nokia unlocking" /><br />

    Work is accomplished and there is no resting in it, processes and there is no expectation The, is no resting in it, and there is no resting, is accomplished and there is!

    <img src="images/banner.gif" width="190" height="344" style="margin-top:20px;margin-bottom:24px;" />

    </div>

    </div>

    <div id="footer">
    <span style="display:block;margin:4px 12px;">copyright 2005 uniquephones.com</span>

    </div>

    </div>

    </div>

    </body>

    </html>

    what do you want to do with it?

    do you want to convert the javascript to vb?

    ERAN
    Eran Fox
    ASSEMBLER,C,C++,VB6,SQL...

  10. #10
    Addicted Member Bregalad's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Oslo,Norway
    Posts
    183

    Re: site -> vb?

    Does anyone understand the text in that page?

  11. #11
    Banished Cander's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Why do you care?
    Posts
    6,913

    Re: site -> vb?

    Convert WHAT into VB?
    Stack Overflow
    See the features of Visual Studio 2010 and C# 4.0: The 10-4 show on Channel9

  12. #12
    Frenzied Member wiz126's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Mars,Milky Way... Chit Chat Posts: 5,733
    Posts
    1,080

    Re: site -> vb?

    the site scripts
    1) If your post has been adequately answered please click in your post on "Mark Thread Resolved".
    2) If someone has been useful to you please show your respect by rating their posts.
    3) Please use [highlight="VB"] 'your code goes in here [/highlight] tags when posting code.
    4) Before posting your question, make sure you checked this links:
    MICROSOFT MSDN -- VB FORUMS SEARCH

    5)Support Classic VB - A PETITION TO MICROSOFT

    ___________________________________________________________________________________
    THINGS TO KNOW ABOUT VB: || VB Examples/Demos
    What are Classes?
    || -
    Where to place a sub/function?(global) || Webbrowser control

  13. #13
    Banished Cander's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Why do you care?
    Posts
    6,913

    Re: site -> vb?

    WHAT site scripts? He needs to explain what it is he wants.
    Stack Overflow
    See the features of Visual Studio 2010 and C# 4.0: The 10-4 show on Channel9

  14. #14

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    Re: site -> vb?

    i want that to be created on standalone mode...

    so that im not using internet to calculate the codes and not visiting to that site if u want to calculate... the simple question is how to create like what in that site.. and how they create that kind of calculator...

    if anyone can do that it would be great

    br,,

  15. #15
    Frenzied Member blindlizard's Avatar
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Austin, TX - United States of America
    Posts
    1,141

    Re: site -> vb?

    Look nokmaster, the master code is being generated via php on the server side. No one here has any idea how that code is generated because we cannot see the php code because it runs on the server. Now, if you own the site and can show us the PHP code then we might beable to help you convert it to VB. If you don't own the site, then try conacting the site owner and ask them how this code is generated.
    I drink to make other people more interesting!
    [vbcode]On Error GoTo Bar[/vbcode]
    http://www.monsterlizard.com

  16. #16

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    Re: site -> vb?

    i have here a symbian platform(applications) that can generate also same in that site... if anyone knows how to disassemble the .app i think it would be great

  17. #17
    Software Carpenter dee-u's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Candon City, Ilocos Sur, Phils.
    Posts
    11,010

    Re: site -> vb?

    Do you want to make it as a stand-alone app? What you mabe able to do is just use an invisible webbrowser control...
    Regards,


    As a gesture of gratitude please consider rating helpful posts. c",)

    Some stuffs: Mouse Hotkey | Compress file using SQL Server! | WPF - Rounded Combobox | WPF - Notify Icon and Balloon | NetVerser - a WPF chatting system

  18. #18

    Thread Starter
    Fanatic Member
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Philippines
    Posts
    877

    Re: site -> vb?

    @dee-u

    what do u mean invisible webbrowser?

    if you have a code please post...

    br, kabayan

  19. #19
    Software Carpenter dee-u's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Candon City, Ilocos Sur, Phils.
    Posts
    11,010

    Re: site -> vb?

    You could still use a webbrowser control to pass and retrieve those informations you need and you just have to make the webbrowser control not visible...
    Regards,


    As a gesture of gratitude please consider rating helpful posts. c",)

    Some stuffs: Mouse Hotkey | Compress file using SQL Server! | WPF - Rounded Combobox | WPF - Notify Icon and Balloon | NetVerser - a WPF chatting system

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  



Featured


Click Here to Expand Forum to Full Width