I am using vs 2005 compact framework. For the life of me I could not remember what order the form's methods go. I am trying to make an array of forms so that users can move back and forward using shortcut keys....anyways here is the code I ran:
After running the program as is, I got a stackoverflowexception on FrmMain_Activated. Any ideas why???Code:Private Sub FrmMain_Activated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Activated MsgBox("Activated") End Sub Private Sub FrmMain_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Click MsgBox("Click") End Sub Private Sub FrmMain_Closed(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Closed MsgBox("Closed") End Sub Private Sub FrmMain_Closing(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles MyBase.Closing MsgBox("Closing") End Sub Private Sub FrmMain_Deactivate(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Deactivate MsgBox("Deactivate") End Sub Private Sub FrmMain_Disposed(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Disposed MsgBox("Disposed") End Sub Private Sub FrmMain_DoubleClick(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.DoubleClick MsgBox("DoubleClick") End Sub Private Sub FrmMain_EnabledChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.EnabledChanged MsgBox("EnabledChanged") End Sub Private Sub FrmMain_GotFocus(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.GotFocus MsgBox("GotFocus") End Sub Private Sub FrmMain_HandleCreated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.HandleCreated MsgBox("HandleCreated") End Sub Private Sub FrmMain_HandleDestroyed(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.HandleDestroyed MsgBox("HandleDestroyed") End Sub Private Sub FrmMain_HelpRequested(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.HelpEventArgs) Handles MyBase.HelpRequested MsgBox("HelpRequested") End Sub Private Sub FrmMain_KeyDown(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyDown MsgBox("KeyDown") End Sub Private Sub FrmMain_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles MyBase.KeyPress MsgBox("KeyPress") End Sub Private Sub FrmMain_KeyUp(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles MyBase.KeyUp End Sub Public Sub FrmMain_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load MsgBox("Load") 'Set/Show UserName that Logged In UserLabel.Text = "Main Menu: " + GV.UserName End Sub Private Sub FrmMain_LostFocus(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.LostFocus End Sub Private Sub FrmMain_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles MyBase.Paint MsgBox("Paint") End Sub Private Sub FrmMain_ParentChanged(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.ParentChanged MsgBox("ParentChanged") End Sub Private Sub FrmMain_Resize(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Resize MsgBox("Resize") End Sub Private Sub FrmMain_Validated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Validated MsgBox("Validated") End Sub Private Sub FrmMain_Validating(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.CancelEventArgs) Handles MyBase.Validating MsgBox("Validating") End Sub End Class
Thanks,
D

Reply With Quote